MillerTető

bádogos munkák

Csapatunk megfelelő szakmai tudással áll az Ön rendelkezésére

Szolgáltatásaink

Gondoskodjon időben ereszcsatornája karbantartásáról! Az ereszcsatorna leszakadása vagy dugulása idővel komoly problémákat okozhat, így ajánlatos a rendszeres karbantartás.

felújítás

ereszcsatorna felújítása

Az ereszcsatorna az évek alatt erősen ki van téve a különböző időjárási viszonyoknak: a jég, az eső, a havazás és a fákról lehulló falevelek, ágak is ronthatják minőségét.

Akár kisebb szakaszok vagy elemek cseréje mellett ereszcsatornája még évekig használható lehet a teljes újraépítés helyett.

tisztítás

ereszcsatorna tisztítása

Miért ajánlott az eresztisztítás? A fém csatornák esetén idővel gondot okoz az eső vagy a tetőre hulló falevelek, melyek hatására bevonatuk sérül, valamint eltömítődhetnek, s ezzel rossz irányba terelhetik a lefolyó vizet.

kiépítés

ereszcsatorna kiépítése

Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy a tetőszerkezet, vagy épületszerkezet csatlakozási pontjainál vízmentességet biztosítsunk, illetve, hogy a csapadékelvezetést precízen alakítsuk ki. Vállaljuk ablakpárkányok, kémény- és falszegélyek, függő- és fekvőeresz csatornák, orom-, és ereszszegélyek kialakítását. Emellett lefolyók, vízgyűjtők, vápák, hattyúnyak, kiköpők, hajlatbádogok, véglemezek, szegletdíszek, tetőkibúvók, világító ablakok kivitelezését.

Gondoskodjon időben ereszcsatornája karbantartásáról!