MillerTető

Tetőfedés

PROFI TETŐFEDÉS 20 ÉV TAPASZTALATTAL

Szolgáltatásaink

Tapasztalt szakemberek több évtizedes gyakorlattal tetőfedő és bádogos munkák területén.

cserepeslemez

cserepeslemez tetőfedés
cserepeslemezes tetőfedés sokak szerint az egyik legesztétikusabb és legtartósabb tetőfedő anyag. Megjelenése nagyon hasonlít a hagyományos kerámiára, emellett tartós és időtálló.

A cserepeslemezek bevonatuknak köszönhetően nem igényelnek különösebb karbantartást, élettartamuk hosszú: várhatóan 30-40 év. Előnye, hogy több fajta felületen és különböző hajlásszögű tetőknél is használható.

cserepes tetőfedés

cserepes tetőfedés

Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hosszú az élettartama, időjárásálló és egy igazán megbízható tetőfedő megoldás. Tökéletes választás családi házak tetőfedésére és a sokféle cserépválasztéknak köszönhetően saját ízlése szerint készülhet el új tetője.

Trapézlemezes tetőfedés

TRAPÉZLEMEZES TETŐFEDÉS
Ideális választás ipari épületek, tárolók és garázsok fedésére. A 0,5 mm anyagvastagságú horganyzott vagy színes trapézlemez ideális tetőburkoló anyag, fa vagy acél tartógerendákra erősítve. A lemezek előre méretre vágatjuk így a felrakása gyors valamint zaj – és pormentes. Kevés karbantartást igényel, és jól bírja a zord időjárási körülményeket.

korcolt lemezes

KORCOLT LEMEZES tetőfedés
Válassza az állókorcos tetőfedést, ha modern megjelenést szeretne. Az állókorcos tetőfedés kiváló megoldás raktárépületek tetőfedésére, illetve olyan tetőknél, ahol a meredekség nagyobb mint 20 százalék. Kevés karbantartást igényel, tisztítása egyszerű, ám emellett jól bírja a zord időjárást is. Kiválóan alkalmas nagy területek fedésére, burkolására.

bitumenes tetőfedés

bitumenes tetőfedés

Az autóbeálló, a kerti ház vagy az előtető befedéséhez, különösen a kisebb tetők, pl. szerszámtárolók vagy álló tetőablakok, zárt erkélyek vagy szélfogók esetén jó megoldás a bitumenes zsindely. Teljes tetőfedést ritkán végeznek bitumenes zsindellyel, de ez sem lehetetlen. A bitumenes zsindely felrakása számunkra nem okoz nehézséget.

Sérült tető

Sérült tető javítás

Segítünk megóvni tetőfedését, megszüntetjük a szivárgást és segítséget nyújtunk a tető strukturális megőrzésében.

Kevés dolog zavaróbb annál, mintha felnézne a mennyezetre és beázást látna. Ekkor már igen aggasztó helyzet nem csak a lakástulajdonos számára, hanem bonyolult probléma a képzetlen szakemberek számára is.

PROFI TETŐFEDÉS 20 ÉV TAPASZTALATTAL